Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 decembrie 2013

LECTII PARTICULARE DE DANS CU INSTRUCTOR PERSONAL

LECTII PARTICULARE DE DANS CU INSTRUCTOR PERSONAL

Esti tu singur intr-o sala eleganta si moderna… Te vezi, din mai multe unghiuri, in oglinzi mari, care-ti reflecta zambetul si stangacia.

Dansezi! In intimitate, cu pasi mici, la inceput timizi, urmezi fiecare indicatie a instructorului si iata, in numai cateva saptamani tu si partenera ta cunoasteti deja tainele dansului.

Avantajele lectiilor particulare de dans se refera in primul rand la faptul ca ne putem adapta ritmului tau de viata, in asa fel incat tu esti cel care decide cat de repede vrei sa inveti sa dansezi.

Din experienta noastra, 7-8 sedinte sunt suficiente pentru a prinde miscarile si pentru a va descurca onorabil pe ringul de dans, insa si din acest punct de vedere, totul depinde de importanta evenimentului pentru care va pregatiti si de nivelul la care visati sa ajungeti ca dansator amator.

In plus, iti poti alege singur dansurile pe care doresti sa le inveti, in functie de specificul petrecerii la care vei participa. Ne poti propune, de asemenea, o anumita piesa pentru care instructorii nostri vor pregati o coregrafie speciala pe care tu o vei cunoaste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu